Новини

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПОРТАЛ З ІМУНІЗАЦІЇ

  1. Інформаційна база: Він може надати доступ до актуальної та достовірної інформації про імунізацію, включаючи типи вакцин, їх ефективність, безпечність, рекомендації для різних груп населення тощо.

  2. Розклад вакцинації: Портал може містити розклад вакцинації, щоб люди могли дізнатися, коли і де вони можуть отримати вакцинацію.

  3. Процес реєстрації: Він може надати інформацію про процес реєстрації для отримання вакцини, включаючи онлайн-форми, контактні дані або можливості запису через мобільний додаток.

  4. Оновлення про вакцинаційні кампанії: Люди можуть отримувати оновлення через портал щодо нових вакцинаційних кампаній, змін у вимогах або доступності вакцин.

  5. Посилання на ресурси з питань здоров'я: Портал може містити посилання на додаткові ресурси з питань здоров'я, які допоможуть відповісти на питання про вакцинацію та її важливість.

  6. Прозорість та відкритість: Забезпечення прозорості щодо процесу вакцинації, його безпечності та ефективності може допомогти побудувати довіру серед населення.

  7. Можливість спілкування: Через портал можуть бути доступні функції зворотного зв'язку або форуми, де люди можуть обмінюватися досвідом, питаннями та вподобаннями щодо вакцинації.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fvaccine.org.ua%2F&h=AT3j6INII4EbDf7xmcLkap2eMOHfewtC__z4YyHNWn1qUo6lY8gx0DEch3DvUX3fFZG2AZ7qJ-LUOUWZ2c2T9mtC9tHid2KIIdJm0inKhYJv5lS8Xqydlt9XbjTndsPG5I09sHdrSZq5hLsXhxoHDQ


ВІДЕОГІД

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПОРТАЛ З ІМУНІЗАЦІЇ

Національний портал з імунізації - це важливий ресурс, який надає доступ до інформації про вакцинацію. Він має на меті підвищити обізнаність громадськості щодо важливості вакцинації для індивідуального та громадського здоров'я. Цей портал забезпечує оновлену і надійну інформацію про доступні вакцини, їх ефективність, безпеку та рекомендації щодо їх використання. Відвідування цього порталу може допомогти людям зробити обдуманий вибір щодо вакцинації, збільшуючи віру в її ефективність та сприяючи загальному здоров'ю суспільства.

https://drive.google.com/file/d/1lcce8u8uASDaLLEuHgGNQ-0MwzttzmZw/view?usp=sharing


ПОДЯКА ЗА ПРИЄМНОСТІ

Дуже трепетно і приємно отримувати подарунки, в які вкладено душу, подарунки від чистого серця. Саме такими приємностями були обдаровані учні Верхньоторецького НВК, які через певні обставини не змогли на зимових канікулах здійснити подорож Україною. Тому, в якості заохочення, діти отримали чудові подарункові сюрпризи у вигляді продуктового набору, ялинкових прикрас та пастельних фарб від німецьких партнерів Ірини Руднєвої. Щиро дякуємо Ротарі клубу «Київ Золота Пектораль» та його президенту Катерині Тесленко! Витративши багато часу і сил, ви змогли досягти ефекту несподіванки і захвату. Прийміть велику вдячність від наших учнів, їх батьків та вчителів за доставлене задоволення нашим вихованцям! Дітей переповнював шалений захват від отриманих подарунків! Дякуємо Вам! Дякуємо за таку цінну і вкрай важливу для наших школярів увагу, особливо зараз. Хочемо висловити Вам величезну подяку за такі чудові подарунки! Нам неймовірно приємно, що Ви завжди вкладаєте частинку своєї душі в спілкування з нашими учнями! Спасибі Вам за те, що Ви даруєте всім нам позитивні емоції, гарний настрій і віру в те, що дива існують і трапляються! Щиро Вам дякуємо!!! 

Про підсумки проведення І етапу конкурсу патріотичного календаря «Знай історію, плекай майбутнє»

З метою активізації роботи щодо святкування державних свят, відзначення пам'ятних дат і популяризації сучасних підходів до реалізації виховної роботи, серед закладів освіти Очеретинської громади був проведений І етап конкурсу патріотичного календаря «Знай історію, плекай майбутнє», в якому взяли участь 6 навчально-виховних комплексів та 2 філії. За підсумками роботи журі в номінації «Найкращий патріотичний календар закладу загальної середньої освіти» І місце виборола Новоселівська філія Очеретинського НВК, ІІ місце у Верхньоторецького НВК, а ІІІ - в Орлівського НВК.

https://vopmr-my.sharepoint.com/:p:/g/personal/zdo10ovcharenko_vop_in_ua/ERS6Dh7mablFtZaqQ9U6ZDgB2RHdEzExrXDKmD5-X2XpdA?e=KeNXxS<br>



Супергерої існують

Печер Володимир, учень 1 класу,бере участь в обласній мистецькій акції та своїм яскравим переможним малюнком розпочинає марафон привітань до Дня Збройних сил України! 

Новорічні дива наближаються

Пропонуємо долучитися до Всеукраїнського конкурсу "Новорічна композиція"! Додай собі гарного настрою! 

Запрошуємо майбутніх першокласників до 

Верхньоторецької шкільної дружньої родини!

Новини

14.08.2023

Щодня тисячі бійців ЗСУ захищають країну

У Верхньоторецькому НВК пройшли заходи, присвячені Дню українського Добровольця. Це свято було започатковано згідно з Постановою Верховної Ради України від 17 січня 2017 року. Відзначення цього дня сприяє зміцненню патріотичного духу, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань. Тож колектив школи намагався охопити...

Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати